Coaching voor werknemers

Als je stress op je werk ervaart en je bang bent dat je onderweg bent naar een burnout, dan kan coaching helpen om het tij te keren.

Waarom een externe coach?
Een coachingtraject door een externe coach werkt anders dan gecoached worden door een naaste collega of leidinggevende. Want een externe coach richt de aandacht alleen op dít traject en is belangeloos. Deze coach werkt vanuit haar specifieke deskundigheid. Dit maakt haar dé aangewezen persoon voor individuele ondersteuning. Juist in deze trajecten durven mensen zich kwetsbaar op te stellen, een voorwaarde om tot gewenste resultaten te komen. Bovendien geeft het de leidinggevende ruimte om met enige afstand het traject te volgen.

Werkgever staat vaak open voor een externe coach
De ervaring leert dat als een werknemer met een goed onderbouwd voorstel komt, dat een werkgever open staat voor een externe coach. Ik heb ervaring in het opstellen van dergelijke verzoeken en ik help je graag om ook voor jou de inzet van mij door je werkgever te laten betalen.

Verslag
In overleg bepalen we of er verslag gemaakt wordt. Dit kan zowel door mij als door de gecoachte gemaakt worden. De doelen worden per keer bekeken en stand van zaken opgemaakt.

Contact