Werkwijze IDENT coaching

Een coachingstraject bij IDENT coaching bestaat gemiddeld uit 6 tot 8 bijeenkomsten.

Eerste gesprek: hebben we een klik?

Het eerste gesprek is een oriënterend gesprek. Het is belangrijk voor een coachingstraject dat je het idee hebt dat je met je coachingsvraag bij mij op de juiste plek zit, dat jij je begrepen voelt. Die klik moet er zijn. In dit eerste verkennende gesprek probeer ik helder te krijgen wat je vraag is. Dan bekijk ik of ik je hierbij kan coachen.

Wat doet een coach in dit traject?

De coach gaat samen met jou op zoek naar antwoorden op de vragen zoals “wie ben ik, wat kan ik, hoe doe ik” en “wat houdt mij tegen?”. De coach helpt om na te denken over de manier waarop jij zaken aanpakt, spiegelt daarbij en geeft desgewenst feedback. Een coachingstraject bestaat gemiddeld uit 6 tot 8 bijeenkomsten van een uur. Kijk hier voor de informatie over tarieven.

De kracht van de variatie: praten en doen

Tijdens de sessies gaan we veel in gesprek. Maar ik houd er ook van om samen dingen te doen. Daarbij heb ik verschillende werkwijzen tot mijn beschikking, zoals:

  • ontspanningsoefeningen en meditatietechnieken
  • visualisaties
  • werken met kernkwadranten
  • RET- therapie
  • familieopstellingen

Bewust worden van eigen gedrag

Door de coachsessies word je steeds meer bewust van je eigen aandeel in situaties. Je gaat belemmerende factoren herkennen, je leert om die te doorbreken om uiteindelijk tot verandering in je functioneren te komen.

Coaching: ook iets voor jou?

Heb je ook iets dat je hindert en waarvan je je afvraagt waarom je daar zelf geen verandering in kunt aanbrengen? Leg je vraag dan eens bij mij op tafel. In een kennismakingsgesprek kijken we of coaching voor jou resultaat kan opleveren.

Contact

werkwijze kaarten

werkwijze kaartensetjes