Over Rita Leerkes en IDENT Coaching - Vaassen

“De wereld dat ben jij…”

Dit is mijn levensvisie geworden. Door opgedane vakkennis en levenservaring ben ik meer en meer overtuigt geraakt dat alles in jouw wereld draait om hoe jij het zelf beleefd, ervaart, verwacht en daar naar handelt. Coaching is een krachtig instrument om je bewust te maken van keuzes die je hebt in je leven. Zowel privé als zakelijk / professioneel.

Rita Leerkes en IDENT coaching

In 2005 heb ik IDENT coaching opgericht. Daarvoor heb ik in diverse functies veel coachend werk gedaan. Als woonbegeleider, als leidinggevende in de zorgsector en als docent in het volwassenenonderwijs.

Keuzes in je leven

Uitgangspunt bij mijn coachingstrajecten is om bij mensen hun mogelijkheden en wensen helder zien te krijgen, om te ontdekken wat de beweegredenen van gedrag zijn. Dat zijn voor mij waardevolle processen. Met coaching help ik mensen bewust te maken van de keuzes die men heeft in hun eigen leven; opdat men uiteindelijk dát gaat doen waar de kwaliteiten liggen. Dat levert gegarandeerd succes op.

Groei door spiegelen

De ander laten groeien door te spiegelen vind ik ook een waardevol proces. Uiteindelijk zal de ander in staat zijn bewuste keuzes te maken om datgene te doen waar men goed in is en dat levert gegarandeerd succes op. Mijn werkwijze kenmerkt zich door persoonsgericht, vraaggericht én doelgericht te werk te gaan. Ik geniet van het resultaat van de ander.

Twijfel je of coaching iets voor jou is?

Leg je vraag dan eens bij mij op tafel. Ik hoor graag wat jou bezighoudt en kan je adviseren of coaching voor jou een geschikt middel is.

Rita Leerkes

portret rita 2 bewerkt lr

Over Rita Leerkes